Dåb

Barnedåb

Barnedåb i højmessen skal man henvende sig til kirkekontoret eller præsten for at aftale og de oplysninger vi skal bruge kan skrives på denne formular  som vedhæftes og indsendes med denne sikker henvendelse . Løsningen virker bedst i Edge.

Barnedåb udenfor højmessen skal man henvende sig til sognepræsten for at aftale og de oplysninger vi skal bruge kan ligeledes skrives på denne formular som vedhæftes og indsendes med denne sikker henvendelse. Løsningen virker bedst i Edge.

Før dåben mødes forældre og præst til en samtale om dåbens forløb og betydning.

Navngivning kan ske i forbindelse med dåb.

 

Dåb af unge og konfirmander

For konfirmanders vedkommende aftales dato på holdet. De oplysninger vi skal bruge kan skrives på denne formular som vedhæftes og indsendes med denne sikker henvendelse. Løsningen virker bedst i Edge.

For øvrige unge skal man henvende sig til præsten for en aftale og de oplysninger vi skal bruge kan ligeledes skrives på denne formular som vedhæftes og indsendes med denne sikker henvendelse. Løsningen virker bedst i Edge.

 

Voksendåb (fra 18 år)

Man skal træffe aftale med præsten og de oplysninger vi skal bruge kan skrives på denne formular som vedhæftes og indsendes med denne sikker henvendelse. Løsningen virker bedst i Edge.

Før dåben har man en samtale med præsten om dåbens forløb og betydning.

 

Man er altid velkommen til at kontakte kirkekontoret, hvis man har spørgsmål.